Lasagne s ragú di soia (bezlepkový recept)

Tento bezlepkový recept je již díky připraveným ingrediencím rychlý na přípravu a zároveň velmi chutný. Stačí jen správný postup a oběd pro celou rodinu je hotov. Lasagne s ragú di soia vám obohatí váš jídelníček a také jsou mnohem lehčí, než klasické Lasagne s ragú bolognese.

Doba přípravy: 45 minut.

INGREDIENCE PRO 4 OSOBY:
250g lasagne kukuřično-rýžové bio
280g ragú sójové bio
400ml bešamel sójový nebo rýžový bio
Sůl Trapani bio na dochucení

POSTUP:
Lasagne povaříme v horké vodě 5 minut. Vedle si do pánve vložíme obsah hotového sójového ragú a přidáme 1dcl vody a ochutíme lehce solí. Ohřejeme 2-3 minuty a promícháme. Takto je ragú již připravené. Lasagne z hrnce pomalu po jedné vyndáme na talíř a opláchneme vlažnou vodou, aby se zastavil proces vaření. Do připravené mísy nebo pekáčku postupně vložíme první Lasagne a na ně rozetřeme ragú. Následně hned přidáme bešamel, který také rozetřeme. Takto pokračujeme postupně až spotřebujeme všechny plátky. Na vrchu zůstane jen ragú a bešamel. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 30 minut.

Tip! Před vložením do trouby můžeme lasagne na vrchu posypat parmazánem.

Dobrou chuť
Petr Líbal
BIO-PRO